Voorstelrondje

geplaatst in: Uitjes 'T Sticht | 1

In 2009 is Stichting ’t Sticht door leden van de studentenverenigingen U.V.S.V. / N.V.V.S.U. en U.S.C. opgericht. Het doel van deze stichting is het leveren van een maatschappelijke meerwaarde aan jonge kinderen uit achterstandswijken en eenzame ouderen maar bovenal ook de stad Utrecht en haar inwoners. Met deze stichting willen beide verenigingen de bestaande goede doelen inzet onder één noemer brengen en verder uitbreiden met vrijwilligersprojecten en jaarlijks terugkerende evenementen.

Commisie het sticht

Dit jaar bestaat het bestuur van de stichting uit de volgende leden:

  • Sofie Visser
  • Cas Briene
  • Denise Larsson
  • Bente Kielstra
  • Anna Zegelaar
  • Paul Duncker

U kunt met ons contact opnemen via StichtingSticht@gmail.com